Tholen is een sfeervol vestingstadje met een mooie haven en gezellige restaurantjes. Op Tholen geniet je van eindeloos fietsen langs de dijken, zwemmen aan de Oosterschelde en ontspannen in de Zeeuwse natuur.

Er is genoeg te doen op ons mooie Eiland. Wij voorzien je van leuke adresjes en tips om een onvergetelijke tijd te beleven. 

Omgeving

Wat is er te doen in Tholen en omstreken?

Tholen heeft een hoop leuke restaurants en brasserie'tjes. Van Italiaanse tot de Nederlandse keuken en van snelle hap tot avondvullend programma. Natuurlijk hebben we ze zelf al meerdere keren voor je getest :)

Lekker eten

Een fantastische plek om te duiken volgens kenners. Kenmerkend zijn de vele sepia's die hier in het voorjaar naar toe trekken om te paren. De onderwater wereld is hier net zo mooi als de bovenwater wereld. Kom het beleven!

Populaire duikspot

Wadlopen op Tholen. Een bijzonder uitje waarbij je los bent van de rest van de wereld. Alleen het hier en nu. Een paar uur dwalen met je voeten in het slik, een droom toch!? Met een ervaren gids maak je een wandeling om nooit meer te vergeten.

Met je voeten in het slik

Meer info

Meer info

Meer info

Het meest bekend staat het eiland Tholen om haar pittoreske dorpjes en uitgestrekte fietsroutes. Een uitstapje naar Noord-Brabant is ook zo gemaakt. Er zijn al heel wat fietsroutes voor je uitgestippeld. Met onze vele zonuren en lekkere ijsjes onderweg geniet je gegarandeerd van ons mooie eiland.

Fantastische fietsroutes

Fietsen op Tholen

ontdek tholen op de fiets

Alvast zin in voorpret? Volg ons op instagram!